Regio Business Dagen: hét regionale netwerkevent

Magazines | Utrecht Business Nr 1 - 2014 | Lees volledige uitgave online

Regio Business Dagen Midden-Nederland

Hét regionale

netwerkevent

Netwerken gaat allang niet meer alleen om het leggen van contacten, maar ook om het opbouwen van duurzame relaties. In dit kader faciliteert Jaarbeurs Utrecht op 21 en 22 mei de Regio Business Dagen, hét netwerkevent van de regio. Tijdens de zevende editie zullen zowel landelijke als regionale bedrijven zich presenteren, hun naamsbekendheid vergroten of directe verkoop realiseren.

De inschrijvingen voor de Regio Business Dagen komen al gestaag binnen. Enkele vroege vogels: BakkerBaarn (marketingcommunicatie), BK Brandkasten, Citocom (communicatieoplossingen), De Raadgevers (juridisch en P&O-advies), Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten en Koop Kantoor-

meubelen.

Themapleinen

Vertrouwde elementen zijn het inhoudelijke lezingenprogramma en de Directeuren Lunch. Die vindt op 22 mei plaats in samenwerking met Directeuren Netwerk Nederland en is kosteloos toegankelijk voor ondernemers met meer dan 5 werknemers. Ook kennen de Regio Business Dagen verschillende themapleinen. Zo zal een Netwerkplein worden opgezet, verzorgd door Netwerkgids Nederland. Bezoekers kunnen hier in een offline omgeving hun netwerkvaardigheden innoveren en professionaliseren. Op verzoek van veel exposanten en bezoekers wordt de nadruk gelegd op internationaal ondernemen, in samenwerking met Nation Branding & Investment International. Op het International Development Square zijn landen- en vakspecialisten aanspreekbaar voor internationaal actieve mkb-ers of zij die overwegen dat te worden. Na het succes van vorig jaar wordt opnieuw een FC Utrecht-Plein gecreëerd, waar leden van de businessclub zich gezamenlijk presenteren. Dit zorgt niet alleen voor synergie tussen de exposanten maar heeft ook een grote aantrekkingskracht op de bezoekers.

Innovatieve exposure

Nieuw tijdens de Regio Business Dagen is het TV Concept. Een innovatieve manier van beursexposure die bedrijven en ondernemers de mogelijkheid biedt tijdens de beursdagen extra onder de aandacht te komen in een talkshowachtige setting. Samen met andere deelnemers wordt gesproken over ondernemerschap, netwerken en andere actuele onderwerpen. Deze ‘zendtijd’ levert het bedrijf in kwestie natuurlijk de nodige spotlights op. Ook zorgen de gesprekken aan tafel en de interactie met toehoorders zeker voor de nodige ‘kruisbestuiving’. Het programma is terug te zien op verschillende social mediakanalen en op de site van de Regio Business Dagen. n

event

Meer informatie?

Alle reden om 21 en 22 mei alvast in de agenda te omcirkelen. De eerste dag is de beurs toegankelijk van 14.00 tot 20.00 uur, op 22 mei openen de deuren van 11.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie over deelname neemt u contact op met Jill Oomen van Organisatie Groep Zuid via jill@ogz.nl of 040-2808400. Bekijk ook www.rbdutrecht.nl waar u zich kosteloos kunt aanmelden als bezoeker.

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement